ChannelNews.be

Vendor

Description

"ChannelNews.be": Het Platform dat mensen en partners centraal stelt in de ICT Distributie in België en binnenkort in Luxemburg!"

Bij ChannelNews.be draait alles om mensen en partners. We willen de gezichten en degenen die de ruggengraat van de ICT-distributie in België vormen, in de schijnwerpers zetten. Welkom bij ons platform dat de mensen van het kanaal viert! Bij ChannelNews geloven we in de kracht van mensen om de technologische revolutie te leiden. Onze website is een klankbord en een eerbetoon aan de visionairs, de denkers en de doeners die de ICT-distributie-industrie, kortom, de Channel maken.

Onze business rust enkel en alleen op de samenwerking van verschillende partners. Vendor, distri of reseller, alleen zijn ze niets, samen zijn ze ons ecosysteem. Wij zijn er trots op samen te werken met enkele van de meest invloedrijke partners in de branche. Onze partnerschappen zijn niet slechts zakelijke relaties; het zijn banden die gebouwd zijn op vertrouwen, innovatie en gedeelde doelen.

Onze website biedt een uniek kijk in de levens en loopbanen van de mensen die het verschil maken in het kanaal. Lees inspirerende verhalen, bekijk exclusieve interviews en leer van de best en de slimsten.

Waarom? Voor onze partners en hun verhalen.
Ontdek de geweldige successen en diensten die onze partners aanbieden. ChannelNews fungeert als een platform waar partners kunnen schitteren en hun innovaties kunnen presenteren aan een geïnteresseerd publiek.

Sluit je aan bij onze community
Word gratis lid van onze groeiende community van professionals, waar partners, experts en enthousiastelingen samenkomen om ideeën uit te wisselen, kansen te ontdekken en relaties te versterken.

Who is who?

';